SHERPAZ.nl

Home

scouting_Nederland
 
    Home Technieken Spel Muziek Winkel Portaal English
 
   Inhoud       Leden-Portaal       Voorwaarden       Contact   
 
Technieken zonlicht

Dat waar scouting mee begonnen is.

Je vindt hier de technieken welke als spel werden opgepakt en wat een van de grootste jeugdbewegingen ter wereld heeft voortgebracht.
De meeste technieken zijn manieren om Communicatie en Samenwerking te trainen of hiervoor als randvoorwaarden kunnen worden ingezet. Inhoudelijk zijn de meeste gebaseerd op militaire kennis en vormen zo de absolute basis voor de outdoor sporten.
Spel Napoleon

Diverse programma-ideeen voor groepen.

Spelletjes voor de kleinste maar ook programma vullende spelen voor de grootste. Download een compleet spel of doe een nieuw idee op wat je naar eigen inzicht uitwerkt.
Muziek Adelaar

Gezamelijk aan het kampvuur.

Deze uitspraak krijgt pas inhoud als je ook samen bezig bent. Hier vindt je een zangbundel met diverse kampvuurliedjes. Leuk om een actieve dag af te sluiten of als opvulling tussen andere activiteiten.
Netwerk

Winkel

Scouts maken tijdens hun programma's van zeer veel artikelen gebruik. De juiste artikelen kiezen tegen de beste prijs is vaak een hele opgaaf. Verkopers praten je graag het "kwalitatief" beste product aan en online "goedkope" artikelen krijgen vaak toevoegingen in het betaalmenu.
 
Via sherpaz.nl zijn met name de voor scouts interressante artikelen van bol.com toegankelijk gemaakt! bol.com handelt het volledige bestelproces voor jou en voor ons af. Dat betekent eenvoudig, veilig online bestellen en een betrouwbare levering!
voor 23.00 uur besteld, morgen in huis, veilig betalen, gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd.
Netwerk Ferrari

Portaal

Zoals reeds eerder gemeld bestaat scouting wereldwijd en is het een van de grootste jeugdbewegingen die er bestaat. Sherpaz is niet alleen een kennisdrager maar vormt ook een netwerk. Binnen dit netwerk worden je diverse mogelijkheden geboden waar je als individu, speltak, groep, stichting of regio aan deel kunt nemen.
Onder de deelnemers verloot ik jaarlijks een ferrari.
Links

Links

Hier vindt je andere interressante pagina's
 
 
cookieassistant.com